Inpakken, ompakken, monteren en demonteren: in onze productiehal in Oosterhout gebeurt altijd van alles!

We werken voor een groot aantal bedrijven en daarmee zijn de werkzaamheden ook heel divers. Wist je bijvoorbeeld dat we ook kleding sorteren die door de gemeente Oosterhout wordt ingezameld?

Zo ziet je dag eruit

Je werkdag begint om 8.00 uur. Je bent lekker op tijd dus je kunt nog even een kopje koffiedrinken met je collega’s. Er is een nieuwe opdracht binnengekomen: kerstpakketten inpakken (en dat terwijl het nog lang geen kerst is!). Je werkbegeleider legt het allemaal rustig uit aan jou en je collega’s. Je kunt sowieso altijd op haar terugvallen, een fijn gevoel. De radio staat aan, iedereen werkt lekker door. Om 10 uur is het tijd voor een kwartiertje pauze en om 12 uur hebben jullie lunchpauze. Na de lunch blijkt dat jullie voorliggen op schema: de targets worden goed in de gaten gehouden. In de middag mag je ander werk gaan doen: design lampen monteren, een leuk maar ook precies werkje, dat is aan jou wel besteed.

Tussendoor heb je nog een kwartiertje pauze. Om kwart voor 5 wens je je collega’s een fijne avond en stap je op je fiets naar huis. Lekker gewerkt!